fbpx
IDNOR logotyp

Våra tjänster

En tjänst.
Allt du behöver.
Endast 159kr i månaden.

INGÅR

ID-intelligent monitorering

I vårt ID-skydd ingår realtidsmonitorering av en av världens största intrångsdatabaser med allt från chattrum till svarta marknader och andra illegala handelssidor efter läckta telefonnummer. Om vi hittar information så meddelar vi dig omedelbart så att du kan agera.

Som en del av vårt ID-kapningsskydd bevakar vi både din kreditstatus och myndighetsdata kopplat till ditt personnummer. Om någon tar ut en kreditupplysning om dig eller om din information ändras hos myndigheterna så skickar vi ett meddelande.

INGÅR

E-post monitorering

För att skydda dig från kapad mail använder vi intelligent monitorering av en av världens största intrångsdatabaser med data från  chattrum till svarta marknader och andra illegala handelssidor. Om vi hittar din information meddelar vi dig omedelbart om vad som läckts och vad du bör göra.

INGÅR

Telefonnr. monitorering

Vissa hemsidor sparar dina telefonnummer för t ex inloggning eller verifiering. Vi skannar tusetals hemsidor på Dark Web efter läckor. Om vi hittar dina telefonnummer så skickar vi dig en varning med information om vad som hänt och vad du bör göra.

INGÅR

Försäkring

En bedrägeriskyddsförsäkring med syfte att förebygga och begränsa ekonomisk förlust, men också för att minimera tiden för olägenhet för användaren. Denna försäkring ersätter vid ekonomisk förlust.

Försäkringsinformation lämnas på samma plats som alla varningar. Här låter vi dig vidta åtgärder direkt om något har gått fel. Om du har blivit utsatt för ekonomisk skada kan försäkringen ersätta dig för upp till 250 000kr per år.

INGÅR

Betalkortnr. monitorering

Realtidsmonitorering av en av världens största intrångsdatabaser med allt från chattrum till svarta marknader och andra illegala handelssidor.

Om vi hittar ett intrång, skickar vi direkt en varning med information om vad som har hänt och rekommenderade viktiga åtgärder.

INGÅR

Kreditupplysningar

Realtidsmonitorering av kreditdata låter användarna se förändringar i deras kreditvärdighet. Snabba förändringar av det här slaget är en tydlig indikation på ID-stöld. Du kan även få proaktiva varningar som flaggar tidigt för potentiella bedrägeriförsök.

Genom tjänsten får du en tydlig bild av din kreditstatus och blir informerad i det fall en kreditupplysning tas i ditt namn. Realtidsmontoreringen gör att du kan reagera snabbt om en bedragare försöker ta ett lån eller köpa saker i ditt namn.

INGÅR

Få hjälp

Vi lägger alltid med tydlig information till de varningar som skickas ut för att du enkelt ska kunna välja bästa åtgärd.

Du får alltid information om vad som har hänt, vad det faktiskt betyder och vilka konkreta åtgärder du kan behöva vidta.

INGÅR

Assistans

Om du har upptäckt att din information läckt eller är orolig över någon händelse kan du enkelt nå oss under kontorstider. Vi har också en spärrservice tillgänglig dygnet runt om du behöver spärra värdehandlingar. 

Hos oss får du en personlig handläggare som vid:

Bedrägeri

 • Hjälper till att ta fram relevanta underlag.
 • Spärrar personnummer, kort och ID-handlingar.
 • Bestrider betalningskrav.
 • Hjälper till att återställa kreditvärdighet.
 • Hjälper till att återfå kontrollen över din identitet med kontakt av myndigheter och företag med flera.
 • Bistår dig med vägledning att häva obehöriga transaktioner samt få ut ersättning från kortutgivare och banker.


Näthat

 • Personlig kontaktperson som driver ditt ärende, gör en initial bedömning av kränkningarnas omfattning och vilka nödvändiga steg som behöver tas. 
 • Finns där som samtalsstöd. 
 • Hjälp med rensning. Ägarna av servrarna kontaktas för borttagande och återställande av kapade konton/profiler.
 • Hjälp med rådgivning och kartläggning. 
 • Rättsskydd och juridisk rådgivning. 

Var fjärde svensk blev utsatt för ID-kapningsförsök förra året.

Bli inte en av dem i år – Skaffa IDNOR PROTECT och håll dig skyddad.