fbpx
IDNOR logotyp

Kapning av telefonnummer – Vår telefonövervakning skyddar dig 24/7

Gör som 30.000+ användare, bli skyddad idag.

NYHET!

Se om dina konton och lösenord har läckt inom några minuter.

Genom att skicka godkänner du villkoren & hantering av data.

Skydda dig mot kapning av telefonnummer. Ditt telefonnummer är en nyckelkomponent i din digitala säkerhet, eftersom det ofta används för att verifiera din identitet genom så kallad tvåfaktorsautentisering. Därför är det viktigt att skydda ditt telefonnummer och se till att det inte hamnar i fel händer och används för bedrägeri, detta gäller framförallt ditt mobilnummer men vi övervakar även ditt hemnummer.

Med IDNORs kombinerade ID-kapningsskydd, skydd mot kapad mail och kortbedrägeri i kombination med telefonövervakning kan du vara säker på att ditt telefonnummer är skyddat mot bedragare och obehörig användning.

Vår avancerade övervakningsteknik genomsöker kontinuerligt både offentliga och dolda delar av internet, inklusive mörka nätet (darknet) och globala intrångsdatabaser, för att upptäcka om ditt telefonnummer, personnummer eller andra personuppgifter används eller sprids på olagliga sätt.

Om vi upptäcker någon misstänkt aktivitet som involverar ditt telefonnummer, meddelar vi dig omedelbart via telefon, mobil, sms och ger dig råd om hur du kan agera för att säkra ditt nummer och skydda din identitet.

En söker igenom telefonnummer med framtids-teknologi. Kapning av telefonnummer skydd dygnet runt 365 dagar om året med IDNORs telefonövervakning som ingår i IDNOR PROTECT.

Våra tjänster ger dig skydd mot kapning av telefonnummer dygnet runt 365 dagar om året

IDNORs telefonövervakning arbetar dygnet runt, 365 dagar om året, för att säkerställa att ditt telefonnummer förblir säkert och skyddat mot obehörig användning. Tillsammans med våra andra tjänster, som ID-övervakning, kreditstatusbevakning och e-postövervakning, erbjuder IDNOR ett omfattande skydd för din digitala identitet och personliga uppgifter.

Lita på IDNOR för att hålla ditt telefonnummer säkert och sov tryggt om natten med vetskapen om att vi kontinuerligt arbetar för att skydda dig och din familj i den digitala världen.

ID-skydd, bedrägeriförsäkring och näthatsförsäkring

Allt du behöver för att skydda dig online. Bli IDNOR kund, beställ IDNOR PROTECT eller läs mer om allt som ingår i våra tjänster:

Försäkring ingår i IDNOR PROTECT, vårt bästa ID-skydd

Det är viktigt att skydda sig mot identitetskapning, vår telefonövervakning är en viktig del i att skydda dina inloggningsuppgifter mot hackare som vill stjäla dina kortuppgifter eller illasinnade människor som vill förstöra din kreditvärdighet. Självklart ska du inte behöva teckna en skyddsförsäkring eller ett bedrägeriskydd utöver vårt bästa identitetsskydd IDNOR PROTECT. Därför ingår en omfattande bedrägeriskyddsförsäkring som täcker upp till 250 000 kr per år vid incidenter relaterade till bedrägeri, kapning av telefonnummer och näthat.


IDNOR snabbtips: Ska jag lämna ut mobilnummer på messenger?

När det gäller lämna ut mobilnummer messenger så är det korta svaret: nej.

Nora tipsar: Om det är någon du känner och som du har en normal konversation med och som mitt i en trevlig konversation skriver ”förresten, jag har glömt att skriva ner ditt mobilnummer” går det bra att lämna ut ditt telefonnummer över exempelvis Facebook messenger.

Nora tipsar om att lämna ut mobilnummer på messenger

Om någon som du känner men som du inte pratat med på flera år skriver till dig och ber om ditt telefonnummer från ingenstans ska du vara försiktig, detta kan vara det första steget i en riktad hacking-attack mot dig.

Det finns botar på internet som tar över facebook-konton och använder dessa för att ta kontakt med vänner och närstående för att sedan lura dom på pengar.

Det säkra sättet att ge ut sitt telefonnummer är att ge det när man möter någon i det riktiga livet.

Om du känner dig osäker, avvakta någon dag och försök ta kontakt med personen genom andra sätt än messenger.