fbpx
IDNOR logotyp

Sov gott om natten

ID-skydd ingår i IDNOR PROTECT

Vårt bästa ID-skydd håller ditt personnummer säkert från obehöriga

Skydda dina personuppgifter från ID-kapning med vårt bästa ID-skydd. ID-skyddet ingår i IDNOR PROTECT – tjänsten som ger dig kontroll över säkerheten rörande dina personliga uppgifter på nätet.

IDNOR PROTECT innehåller även ett bedrägeriskydd med försäkring mot ID-kapning.

Vad innebär ett identitetsskydd med IDNOR PROTECT?

Monitorering av dina personliga uppgifter dygnet runt för att förhindra obehörig användning

Realtidsmeddelanden när något misstänkt inträffar, så att du snabbt kan vidta åtgärder vid olaglig användning av ditt personnummer

Personlig assistans från våra säkerhetsexperter som hjälper dig att återfå kontrollen över din identitet på internet

En omfattande bedrägeriskyddsförsäkring som täcker upp till 250 000 kr per år vid incidenter relaterade till bedrägeri och näthat

Allt för endast 159kr/mån

Varför välja IDNOR PROTECT för ditt ID-skydd?

  • Avancerad realtidsmonitorering av Darknet, där IDNOR PROTECT söker efter dina personuppgifter på olagliga handelssidor och svarta marknader
  • Prisvärt skydd för endast 159 kr per månad, vilket ger dig en omfattande säkerhetslösning till ett överkomligt pris
  • Tillgång till professionell personlig assistans, inklusive experter inom bedrägeri och näthat som hjälper dig genom hela processen vid en incident
  • Skydd för hela familjen, så att både du och dina barn kan känna er trygga när ni använder internet och olika online-tjänster
 

Med IDNOR PROTECT får du ett komplett ID-skydd som hjälper dig att sova gott om natten, även om du kanske inte ändrar dina lösenord så ofta som du borde. Vårt mål är att göra internet säkrare för alla, och vi är stolta över att erbjuda den här lösningen för att skydda dig och dina personuppgifter på nätet.

 

Försäkring för extra trygghet ingår

I IDNOR PROTECT ingår en bedrägeriskyddsförsäkring som ger dig extra trygghet och säkerhet. Försäkringen är utformad för att förebygga och begränsa ekonomiska förluster samt finnas där för dig vid händelse av ID-kapning, bedrägeri eller näthat.

Försäkring upp till 250 000 kr om året

Snabb och enkel åtgärd genom vårt säkerhetsteam

Juridisk rådgivning och rättsskydd

Några av försäkringens fördelar:

  • Ersättning för ekonomiska förluster upp till 250 000 kr per år om du drabbas av ID-kapning eller näthat
  • Snabb och enkel åtgärd genom vårt säkerhetsteam som hjälper dig att återfå kontrollen över din identitet
  • Juridisk rådgivning och rättsskydd inom näthat för att ge dig det stöd du behöver vid en eventuell rättslig process
 
Med IDNOR PROTECT kan du känna dig trygg i att du har allt stöd och skydd du behöver om något skulle hända. Vår prioritet är att ge dig en säker och problemfri upplevelse på internet.
Försakring i mobilen ingår i IDnors id-skydd

Se om dina personuppgifter är i fara på ett par minuter.

Genom att fylla i din e-post godkänner du personuppgiftshanteringen.

Risker vid val av ID-skydd

När du väljer ett ID-skydd är det viktigt att vara medveten om vissa risker och att välja en pålitlig och säker lösning. Några saker att tänka på är:

Effektivitet

Vissa ID-skydd erbjuder inte den omfattande monitorering som krävs för att skydda din identitet. IDNOR PROTECT övervakar dina personuppgifter i realtid och ger dig omedelbar information vid misstänkt aktivitet.

Prisvärdhet

Många ID-skydd kan vara dyra och kanske inte ger det bästa värdet för pengarna. Med IDNOR PROTECT får du ett omfattande skyddspaket till ett lågt pris av endast 159 kr per månad.

Personlig assistans

Inte alla ID-skydd inkluderar personlig assistans och support. Hos IDNOR PROTECT får du en personlig handläggare som kan hjälpa dig med både bedrägeri och näthat, samt tillgång till vår spärrservice dygnet runt.

Försäkring

I IDNOR PROTECT ingår en försäkring som skyddar dig mot ekonomiska förluster på upp till 250 000 kr per år vid ID-kapning eller bedrägeri. 

Näthat

Om du upplever näthat, kan IDNOR:s personliga säkerhetsexperter hjälpa dig att ta bort kränkande innehåll på internet, återställa kapade konton och ge juridisk rådgivning.

 

Genom att välja IDNOR PROTECT får du ett komplett skydd för din identitet och säkerhet på internet 2023. Vi är här för att erbjuda dig den trygghet och det stöd du behöver för att kunna surfa säkert och utan oro.

Vi på IDNOR vill göra internet till en säkrare plats.

Lär dig säkerhetsprinciperna som skyddar din identitet

Det finns mycket att tänka på kring din identitets säkerhet på nätet, vi har samlat några av de viktigaste tipsen:

  • Använd unika och starka lösenord för varje konto, gärna med hjälp av en lösenordshanterare.
  • Aktivera tvåfaktorsautentisering för att lägga till ytterligare säkerhetsskikt.
  • Var försiktig med att dela personlig information på sociala medier och håll programvara uppdaterad för att skydda mot säkerhetsbrister. 
 

Hur kan jag hålla mina kontouppgifter säkra?

Antalet bedrägerier och bedrägeriförsök ökar varje år, vilket gör det viktigare än någonsin att skydda sig. Genom att använda IDNOR PROTECT får du en omfattande säkerhetslösning som hjälper dig att hålla dina kontouppgifter säkra. Var alltid vaksam och följ våra rekommenderade säkerhetsprinciper för att minimera risken för ID-kapning och bedrägerier.

ID-skydd - Skyddar dig mot de ökande bedrägerierna som använder dina personuppgifter