fbpx
IDNOR logotyp

Skydda dig enkelt mot ID-kapning och identitetsstöld 2023

Gör som 30.000+ användare, bli skyddad idag.

NYHET!

Se om dina konton och lösenord har läckt inom några minuter.

Genom att skicka godkänner du villkoren & hantering av data.

I en allt mer digital värld ökar även riskerna för ID-kapning och identitetsstöld. Men oroa dig inte, med rätt verktyg och tjänster kan du skydda dig och känna dig trygg online. Här kommer vi att gå igenom hur du kan skydda dig med hjälp av ett ID-skydd och vad du bör vara uppmärksam på för att förhindra att dina personuppgifter hamnar i fel händer.

Vad är ett ID-kapningsskydd?

Ett ID-kapningsskydd är en tjänst som skyddar och förhindrar att ditt personnummer används för att beställa varor eller tjänster i ditt namn. Ett ID-kapningsskydd kan även förhindra att en obehörig skickar mejl från din e-post och därigenom får tillgång till dina personliga uppgifter från till exempel banker och Skatteverket. Skyddet varnar och hjälper dig att agera snabbt om dina kort, din legitimation eller e-legitimation blivit stulen.

id-kapningsskydd från IDNOR, en hand håller i en mobiltelefon som visar IDNORs id kapning skydd fungerar i mobilen.

IDNOR PROTECT är ett paket som innehåller ID-skydd

Paketet inkluderar ständig övervakning av dina konton på internet, exempelvis e-post, sociala medier, Kivra och banktjänster. Vid eventuella säkerhetsproblem eller misstänkta aktiviteter blir du omedelbart meddelad.

För att ytterligare stärka ditt skydd, har IDNOR PROTECT även personliga säkerhetsexperter som kan hjälpa dig med både bedrägeri och näthat. Dessa experter hjälper dig att återfå kontrollen över din identitet och ger rådgivning om hur du kan stoppa obehöriga transaktioner och få ersättning från banker och kortutgivare.

id kapning skydd från IDNOR innehåller allt du behöver för att känna dig säker. Vi övervakar allt viktigt som kopplas till din identitet online på nätet, e-psot, betalkort - din trygghet är vårt fokus och du är försäkrad mot bedrägeri.

Hur skyddar ett ID-kapningsskydd mot identitetsstöld?

Vårt ID-kapningsskydd IDNOR PROTECT övervakar dina personuppgifter och din kreditinformation i realtid. Om någon försöker använda dina uppgifter för att öppna ett konto, ansöka om ett lån eller genomföra någon annan form av transaktion, blir du omedelbart meddelad. Detta ger dig möjlighet att agera snabbt och förhindra att din identitet blir stulen.

Vilka är de vanligaste tecknen på att ett konto har blivit övertaget?

För att skydda din identitet online är det viktigt att vara uppmärksam på tecken på att ditt konto kan ha blivit övertaget. Här är några vanliga indikationer:

  1. Om du upptäcker transaktioner på ditt konto som du inte känner igen eller inte har godkänt.
  2. Om ditt lösenord inte längre fungerar eller har ändrats utan din tillåtelse.
  3. En ökning av spam-e-post eller e-postmeddelanden som ber dig att lämna ut personlig information kan vara tecken på att din identitet är i fara.
  4. Inlägg på dina sociala medier som du inte själv har publicerat eller uppdaterat kan indikera att någon annan har tagit över ditt konto.

Om du upplever något av dessa tecken är det viktigt att agera snabbt för att skydda din identitet. IDNOR PROTECT övervakar din personliga information och ger dig en varning om något misstänkt sker.

Det är lätt att falla offer för online-bedrägerier och ID-kapning, men med rätt säkerhetsåtgärder och stöd från IDNOR PROTECT kan du känna dig trygg på nätet.

Varför välja IDNOR PROTECT för att skydda din identitet?

IDNOR PROTECT är en omfattande lösning som inte bara övervakar dina personuppgifter och kreditinformation, utan även erbjuder personligt stöd från säkerhetsexperter.

Genom att välja IDNOR PROTECT får du följande fördelar:

  1. Ständig övervakning av dina konton på nätet för att förhindra obehörig åtkomst och användning.
  2. Personliga säkerhetsexperter som är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med råd och åtgärder vid näthat och bedrägerier.
  3. Enkel och smidig användning av IDNOR:s tjänster, så att du kan känna dig trygg även om du inte är en teknisk expert.
  4. En prisvärd lösning för att skydda din digitala identitet, med IDNOR PROTECT för endast 99 kr* per månad.

Så, skydda din online-identitet med IDNOR PROTECT och känn dig säker och trygg i en digital värld där bedrägerier och hackerattacker blir allt vanligare. Investera i din trygghet idag genom att skaffa IDNOR PROTECT och skydda dig mot ID-kapning och identitetsstöld.

Källor: