fbpx
IDNOR logotyp

Kapad Mail – Så skyddar du dig med IDNOR PROTECT

Gör som 30.000+ användare, bli skyddad idag.

NYHET!

Se om dina konton och lösenord har läckt inom några minuter.

Genom att skicka godkänner du villkoren & hantering av data.

En hacker använder en kapad email - Så skyddar du din e-post konto säkerhet med IDNOR

Att få sin e-post kapad är en obehaglig upplevelse och kan leda till stora problem. Med en kapad mail kan känslig information kan hamna i fel händer, och bedragare kan använda ditt konto för att skicka nätfiske-mejl eller försöka lura dina vänner och kontakter på pengar. IDNOR PROTECT hjälper dig att skydda din e-post från intrång och bedrägeri genom vår e-postövervakning.

E-postövervakning med IDNOR PROTECT skyddar dig från kapad mail

Vi vet hur viktigt det är att skydda din e-post från hackare på nätet och bedragare. Därför erbjuder vi en kontinuerlig övervakning av dina e-postkonton, inklusive populära tjänster som Gmail. Vår avancerade teknologi skannar ständigt efter misstänkta aktiviteter och intrång, så att vi snabbt kan varna dig och vidta åtgärder för att skydda din e-post. Att skydda sig från kapad mail är enkelt: Bli IDNOR kund idag så startas vår mailövervakning inom minuter.

Med IDNOR PROTECT mailövervakning kapad mail så skyddar du dig

Tips för att skydda din e-post

För att ytterligare förstärka skyddet av din e-post,
följer här några tips på vad du kan göra för att skydda dig:

Använd starka och unika lösenord

Se till att använda ett långt och komplicerat lösenord för ditt e-postkonto och ändra det regelbundet. Använd inte samma lösenord för olika konton.

Aktivera tvåfaktorsautentisering

Genom att använda tvåfaktorsautentisering (2FA) får du ett extra lager av säkerhet. För att logga in på ditt konto kräver det då att du anger en unik kod som skickas till din mobiltelefon via sms eller en ”authenticator app”. 2FA är en av anledningarna att du skyddar dig mot kapning av ditt telefonnummer.

Var uppmärksam på nätfiske

Nätfiske är en teknik som bedragare använder för att lura dig att avslöja känslig information så som lösenord eller kreditkortsnummer. Var försiktig med att klicka på länkar i e-post från okända avsändare och kontrollera att avsändaren är autentisk innan du svarar på ett mejl.

Håll din dator och programvara uppdaterad

Se till att regelbundet uppdatera din dator och alla program du använder, inklusive antivirusprogram. Detta hjälper till att skydda dig mot skadlig programvara, exempelvis utpressningsvirus, som kan användas för att komma åt din e-post.

Begär regelbunden kreditupplysning

Genom att regelbundet begära en kreditupplysning kan du upptäcka om någon har försökt använda din identitet för att begå identitetsstöld eller bedrägeri. IDNOR PROTECT bevakar ditt kreditbetyg åt dig för att snabbt varna dig om något är misstänkt.

IDNOR PROTECT – Vårt bästa id-skydd

Med IDNOR PROTECT kan du känna dig tryggare när det gäller att skydda dig från kapad mail och bedrägeri. Vi är här för att erbjuda dig det bästa skyddet och rådgivningen för att säkerställa att din e-post och personliga information förblir säker.

Kontinuerlig övervakning och stöd

IDNOR PROTECT innebär inte bara e-postövervakning. Vi erbjuder också ett komplett id-skydd kontinuerlig övervakning av dina sociala medier, bankkonton, och andra tjänster där du kan vara utsatt för intrång och bedrägeri. Våra säkerhetsexperter finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig och ge dig råd om hur du bäst kan skydda dig mot olika hot.

Skydd mot näthat och bedrägeri

Om du blir utsatt för näthat eller bedrägeri, står vi redo att hjälpa dig. Våra personliga säkerhetsexperter kan bistå dig med att ta bort kränkande innehåll, återfå kontrollen över kapade konton, och ge dig juridisk rådgivning. Vi finns där för dig och ger dig det stöd du behöver i en svår situation.

Försäkring upp till 250 000 kr

Bli kund så får du även en försäkring som täcker upp till 250 000 kr om du blir utsatt för kapad mail, identitetsstöld, näthat eller bedrägeri. Det ger dig en extra trygghet och säkerhet i att veta att vi står bakom dig och hjälper dig att hantera de ekonomiska konsekvenserna av sådana händelser.

Genom att IDNOR PROTECT får du ett omfattande skydd för din e-post och din identitet på nätet. Vi är här för att göra världen lite säkrare och se till att du kan känna dig trygg när du använder e-post och andra tjänster online.