fbpx
IDNOR logotyp

Bli skyddad inom bara några minuter.

IDNOR PROTECT

159kr/mån

Vänligen vänta...
Du kopplas nu vidare till betalning
för att komma igång.

Läs mer om villkoren för bedrägeriskyddet här och förköpsinformation här. Det ingår även en näthatsförsäkring, villkor finner du här. Genom att fylla i dina uppgifter i formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Bli IDNOR kund idag & ID-skyddet startas inom bara några minuter.

Att känna sig trygg på nätet är viktigt, och med IDNOR PROTECT kan du få den tryggheten snabbt och enkelt. Bli kund hos oss idag och ditt ID-skydd aktiveras inom bara några minuter. Skydda din identitet online och sov gott om natten med vår omfattande säkerhetstjänst.

ID-skyddet: IDNOR PROTECT​

IDNOR PROTECT är vårt sätt att erbjuda det mest kompletta skyddet för din identitet online. Med en rad tjänster och ständig övervakning, arbetar vi aktivt för att säkerställa att du är skyddad mot potentiella hot och ID-kapningar på nätet.

 

Skyddar mot kapad mail genom att skanna med högteknologiska program

Vi skyddar din e-post mot kapning genom att använda avancerade skanningsprogram som kontinuerligt övervakar dina e-postkonton och varnar dig om något misstänkt upptäcks. Vår högsta prioritet är din digitala säkerhet och vi tar alla nödvändiga steg för att säkerställa att din integritet skyddas.

IDNOR ger skydd mot kortbedrägeri och ID-kapning genom bevakning av ditt kreditbetyg

Med IDNOR PROTECT får du skydd mot kortbedrägeri och ID-kapning genom att vi övervakar ditt kreditbetyg och vi notifierar dig direkt om något oroväckande eller avvikande inträffar.

Skannar av "Darknet" och skyddar mot kapning av ditt telefonnummer

Vi skannar regelbundet ”Darknet” för att upptäcka och förebygga kapning av ditt telefonnummer. Om något misstänkt upptäcks, varnar vi dig och vidtar lämpliga åtgärder för att hjälpa dig skydda din identitet.

Skyddar dina personuppgifter från ID-kapning

Vi arbetar dag och natt för att skydda dina personuppgifter från ID-kapning genom att övervaka dina konton och varna dig om något ovanligt eller misstänkt inträffar.

Finns där och hjälper dig vid bedrägeri & näthat

Våra personliga säkerhetsexperter finns där för dig – oavsett om det gäller bedrägeri eller näthat, är vi här för att hjälpa dig att hantera och lösa situationen så snabbt som möjligt.

Försäkrar dig för upp 250 000kr

IDNOR PROTECT inkluderar en försäkring som täcker upp till 250 000 kr vid ID-kapning och bedrägeri. Du kan känna dig trygg med att vi står vid din sida, även om det värsta skulle inträffa.

Bli kund idag och få ett komplett skydd

Kontinuerlig övervakning av dina konton och personuppgifter på nätet. Vi skyddar din e-post, sociala plattformar, Kivra, din bank och andra viktiga tjänster från potentiella hot och ID-kapningar. Våra högteknologiska program skannar ständigt efter ovanliga eller misstänkta aktiviteter.

Personlig assistans från våra säkerhetsexperter inom bedrägeri och näthat. De kan hjälpa dig att anmäla brott till polisen, spärra personnummer och kort, bestrida betalningskrav, återställa kreditinformation och mycket mer. Vid näthat agerar de som din personliga kontaktperson och stöttar dig genom hela processen, inklusive att ta bort kränkande innehåll och ge juridisk rådgivning.

Vi skannar regelbundet ”Darknet” för att upptäcka och förebygga kapning av ditt telefonnummer och skyddar dig mot kortbedrägeri och ID-kapning genom att bevaka ditt kreditbetyg. Om något misstänkt upptäcks, varnar vi dig och vidtar lämpliga åtgärder för att skydda din identitet.

Vårt skyddspaket inkluderar en försäkring som täcker upp till 250 000 kr vid ID-kapning eller bedrägeri. Du kan känna dig trygg med att vi står vid din sida, även om det värsta skulle inträffa.

Du kan alltid kontakta oss när du är orolig och för olika spärruppdrag. Våra säkerhetsexpert finns här för dig alla dagar om året, redo att ge råd och hjälp när det behövs.